Проекти на приюта
Клуб Animal Kids
pobeda_logo
crazy-dog-day-062
Статистика

postheadericon Приказката продължава...

Времето лети неусетно, особено когато правиш добро.

Едногодишният договор на Animal SOS и Община Несебър за стопанисване на общинския приют за безстопанствени кучета и изпълнение на кастрационна програма изтече на 11.06.2011г.

Отзовавайки се на поканата на Община Несебър, Animal SOS спечели договор за още една година с най-ниската оферта от общо тримата поканени кандидати.

Една година отново – тя ще отлети неусетно като предишната, но ще даде уютен дом, защита, ветеринарна помощ и много любов на всички рошави Гаврошчета, имали късмета да попаднат при нас.

Надяваме се Община Несебър да оцени направеното от Animal SOS в нейния Приют за бездомни кучета и това, че благодарение само на нашата дейност Общината има вече съвсем нов цивилизован имидж по отношение защитата на животните.

След изтичането и на настоящият договор месец юни 2012г. бихме искали да сключим дългосрочен договор. Нашите партньори – неправителствени организации от Европа биха предпочели да имат сигурността, която дава един дългосрочен договор, за да могат по-активно да ни помагат. Естествено, решението за това е в ръцете на Община Несебър...